Täältä se kaikki alkoi. Ensimmäinen City Car Wash autopesu Pietarsaaressa on yhä toiminnassa ja uusituin laittein nyt tehokkaampana ja monipuolisempana kuin koskaan.

City Car Wash Pietarsaari sijaitsee aivan keskustan tuntumassa ja palvelee autoilijoita vuorokauden ympäri. Aja paikalle ja koe nykypäiväinen tehokas ja vaivaton autopesu.

Muista, että asiakaskortilla auton pesu helpottuu entisestään!

Palveluvalikoima

Pietarsaaren autopesulastamme löydät kaksi nykyaikaista harjapesulinjaa. Syksyllä 2016 uusittu pesulinja 1 tarjoaa korkeatasoisia pehmoharjapesuja sekä yhden harjattoman vaihtoehdon. Tarjoamme molemmila pesulinjoilla innovatiivisen ilmavahauksen, jonka avulla saavutetaan jopa 60 % kiillon nousu. Teho perustuu siihen, että vahaa ei sekoiteta sitä laimentavaan veteen vaan levitetään maalipinnalle paineilman avulla.  Pesulinjalla 2 löytyy vuonna 2013 käyttöönotettu harjapesukone. Pesulinjalla 2 ei ole harjatonta vaihtoehtoa.

Auton pesun lisäksi Pietarsaaren City Car Wash -asemalta löytyy imuri auton sisätilojen puhdistusta varten sekä automaatti, josta voi ostaa mukaan tehokasta pesuliotinta. Huomioithan, että pesuliottimen käyttö on sallittua vain tiloissa, joissa on öljynerotuskaivo.

Katso pesuohjelmien tarkempi sisältö ja hinnat tästä.

Yhteystiedot

Itäinen Rengastie
68600 PIETARSAARI

Autopesulan päivystäjä: 050 400 6278

Kiinteistöhoitajan yhteystiedot:

JS Fastighetsservice
Jaakonkatu 43
68600 Pietarsaari
Puh: 050-5444681 (24h)