HelppiUncategorized

TIEDOTTEET JA TARJOUKSET

Pietarsaaren pesula uudistuu

City Car Wash vaihtaa Pietarsaaren pesulan vanhan harjattoman pesukoneen uuteen, nykyaikaiseen harjapesukoneeseen. Pesulinja 1 on remontin takia suljettu 28.8.–5.9.2016. Pietarsaaren uusittu pesulinjasto avataan viikolla 36. Pesulinja 2 on auki 24/7 koneenvaihdon aikana.

 

Harjatonta ja harjallista autonpesua

Pietarsaarelaiset ovat jo vuodelta 2013 saaneet nauttia pehmoharjapesukoneen loistavasta pesutuloksesta. Nyt pesulinjalle 1 asennetaan Pietarsaaren aseman toinen samankaltainen harjapesukone.

Tiedämme että osa meidän asiakkaista suosivat harjapesun sijaan harjatonta pesua. Iloksenne voimmekin kertoa että innovatiivisen pesukoneen ansiosta pesulinjastolla 1 löytyy jatkossakin harjaton pesuohjelma.

City Car Washin suosituimmalla pesuohjelmalla, mullistavan Shinex-ilmavahauksen sisältävällä Täydellisellä kiiltopesulla, voidaan jatkossa kiillottaa autoja molemmilla pesulinjastoilla. Tutkitusti tehokkaan ilmavahauksen salaisuus on 100 % vaha, joka leviää erikoissuuttimien avulla tasaisesti ilman pisaraakaan vettä. Lue lisää: https://citycarwash.fi/uusi-mullistava-ilmavahaus/

Valitsemalla City Car Washin et ajattele ainoastaan autoasi mutta myös luontoa. Kaikki käyttämämme pesuaineet on joutsenmerkittyjä ja ne valmistetaan Suomessa.

 

Lisätietoja:

Mattias Enlund
050 400 6278

 

Pietarsaaren pesulan yhteystiedot:

Itäinen rengastie
68600 PIETARSAARI
Autopesulan päivystäjä: 050 400 6278

Tuoreimmat CCW-uutiset

Kokkolan pesula suljettu

21.5.2018 Kokkolan pesula on toistaiseksi suljettu teknisten ongelmien takia. Pyrimme korjaamaan ongelmat ja avaamaan pesula mahdollisimman pian. Pahoittelemme syntynyttä haittaa.

Jyväskylän pesula on AUKI

Jyväskylän pesula on nyt auki

Päivitämme kotisivuja

Uudet, helppokäyttöiset kotisivut

Seuraa meitä facebookissa ja instagramissa