City Car Wash – har förnyat finländsk biltvättningskultur sedan 2004

Vi visste redan från början att det fanns ett behov för sådan här flexibel biltvätt. Föraren skulle inte längre behöva avlägsna sig ur bilen, för att inte tala om att behöva köa för en könummer vid bensinstationens disk.

Vår verksamhets bärande idé har ända från början varit att erbjuda bilägarna ett bekymmerslöst, behändigt och snabbt sätt att tvätta bilen när det passar bäst för dem. Under årens lopp har vi öppnat nya tvättstationer och utvecklat både tvättprogram och mera kundorienterade betalningsalternativ.

City Car Wash är ingen bensinstation utan en biltvätt. Kärnan i vår verksamhet ligger i att bara erbjuda det väsentliga: rena och skinande bilar samt nöjda bilägare. Vi satsar ständigt på en allt bättre tvätterfarenhet genom att investera i fungerande och moderna apparater och genom att upprätthålla dejourering på varje station.

Flera års erfarenhet av branschen har lärt oss hur biltvätt, i bästa fall, kan öka bilens återförsäljningsvärde och förhindra att det uppkommer rost. Vi för vår del vill hjälpa människor att sköta om sina bilar på bästa möjliga sätt.

 

Jakobstad oktober 2013

Hans, Kim, Mats och Frank Mäenpää

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Post comment