Helppi

TIEDOTTEET JA TARJOUKSET

Pesuvinkkejä harjattomaan pesuun

Harjaton pesu on sekä edullinen että hellä maalipinnalle. Pari asiaa on kuitenkin syytä muistaa, jotta lopputulos olisi paras mahdollinen. Tässä vinkkimme harjattoman pesun oikeaoppiseen käyttöön.

 

1. Pesuliuotin

Todella likaista autoa on syytä käsitellä pesuliuottimella ennen pesuun ajoa. Ruiskuta liuotinta likaisiin kohtiin juuri ennen omaa pesuvuoroa. Pesuliuotinta voi ostaa suuremmista marketeista, autokorjaamoilta ja autokaupoista.

 

2. Vahaus

Hyvä vahapinta on edellytys lian irtoamiselle harjattomassa pesussa. Siksi onkin tärkeää vahata auto vähintään kaksi kertaa vuodessa.

 

3. Säännöllinen Pesu

Tämän lisäksi säännöllinen pesu on kaiken A ja O että maalipinta pysyy kiiltävänä. Parhaan pesutuloksen saavuttamiseksi on tärkeää kuivata auto esim. säämiskällä pesun jälkeen.

 

Uudet maksuautomaatit

Tarjotaksemme vieläkin helpompaa maksamista, olemme uudistaneet maksuautomaattimme jolloin myös pesukortit uudistuvat. Näin maksuautomaatit toimivat.

1. Näytä pesukorttia automaatilla. Sinisen valon muuttuessa vihreäksi on kortti rekisteröity. Valitse pesu kosketusnäytöltä. Aja pesuun.

2. Pankki- tai luottokortilla maksettaessa, syötä kortti automaattiin ja seuraa kosketusnäytön ohjeita.

 

Lataa PDF pesuopas tästä: Pesuopas harjattomaan pesuun

Tuoreimmat CCW-uutiset

Jyväskylän pesula suljettu

5.1.2021 Arvoisa asiakas, Olemme toimineet Palokan Prisman p-alueella vuodesta 2008. Valitettavasti liikekumppanimme on päättänyt irtisanoa sopimuksemme, näin ollen jouduimme sulkemaan pesula joulukuussa 2020. Meitä harmittaa tietysti kovasti ettei jat

Kaikki pesut -50 % klo. 22-06

Pese yöllä, klo. 22-06 välillä kaikki pesut -50 %

Autoa ei pestä vain ulkonäön vuoksi

”Säännöllisesti pesty auto säilyttää sekä arvonsa että kiiltonsa.”

Seuraa meitä facebookissa ja instagramissa