Helppi

TIEDOTTEET JA TARJOUKSET

Pesuvinkkejä harjattomaan pesuun

Harjaton pesu on sekä edullinen että hellä maalipinnalle. Pari asiaa on kuitenkin syytä muistaa, jotta lopputulos olisi paras mahdollinen. Tässä vinkkimme harjattoman pesun oikeaoppiseen käyttöön.

 

1. Pesuliuotin

Todella likaista autoa on syytä käsitellä pesuliuottimella ennen pesuun ajoa. Ruiskuta liuotinta likaisiin kohtiin juuri ennen omaa pesuvuoroa. Pesuliuotinta voi ostaa suuremmista marketeista, autokorjaamoilta ja autokaupoista.

 

2. Vahaus

Hyvä vahapinta on edellytys lian irtoamiselle harjattomassa pesussa. Siksi onkin tärkeää vahata auto vähintään kaksi kertaa vuodessa.

 

3. Säännöllinen Pesu

Tämän lisäksi säännöllinen pesu on kaiken A ja O että maalipinta pysyy kiiltävänä. Parhaan pesutuloksen saavuttamiseksi on tärkeää kuivata auto esim. säämiskällä pesun jälkeen.

 

Uudet maksuautomaatit

Tarjotaksemme vieläkin helpompaa maksamista, olemme uudistaneet maksuautomaattimme jolloin myös pesukortit uudistuvat. Näin maksuautomaatit toimivat.

1. Näytä pesukorttia automaatilla. Sinisen valon muuttuessa vihreäksi on kortti rekisteröity. Valitse pesu kosketusnäytöltä. Aja pesuun.

2. Pankki- tai luottokortilla maksettaessa, syötä kortti automaattiin ja seuraa kosketusnäytön ohjeita.

 

Lataa PDF pesuopas tästä: Pesuopas harjattomaan pesuun

Tuoreimmat CCW-uutiset

Kokkolan pesula suljettu

26.6.2020 Kokkolan pesula on tilapäisesti suljettu teknisen vian takia. Pesula avataan arviolta 30.6.2020 klo. 16.00 Pahoittelemme häiriötä    

Verkkokauppa poissa käytöstä

2.3.2020 Järjestelmäpäivityksen takia City Car Washin verkkokauppa on tilapäisesti poissa käytöstä. Suosittelemme maksamaan pesu pankkikortilla paikan päällä pesulalla, kaikki pesut -50 % yöllä klo 22-06. Pahoittelemme häiriötä

auton peseminen talvella

Auto kannattaa pestä myös talvella

Talvella autonpesuun liittyy muutamia asioita, jotka täytyy ottaa huomioon.

Seuraa meitä facebookissa ja instagramissa