Helppi

Harjaton pesu on sekä edullinen että hellä maalipinnalle. Pari asiaa on kuitenkin syytä muistaa, jotta lopputulos olisi paras mahdollinen. Tässä vinkkimme harjattoman pesun oikeaoppiseen käyttöön.

 

1. Pesuliuotin

Todella likaista autoa on syytä käsitellä pesuliuottimella ennen pesuun ajoa. Ruiskuta liuotinta likaisiin kohtiin juuri ennen omaa pesuvuoroa. Pesuliuotinta voi ostaa suuremmista marketeista, autokorjaamoilta ja autokaupoista.

 

2. Vahaus

Hyvä vahapinta on edellytys lian irtoamiselle harjattomassa pesussa. Siksi onkin tärkeää vahata auto vähintään kaksi kertaa vuodessa.

 

3. Säännöllinen Pesu

Tämän lisäksi säännöllinen pesu on kaiken A ja O että maalipinta pysyy kiiltävänä. Parhaan pesutuloksen saavuttamiseksi on tärkeää kuivata auto esim. säämiskällä pesun jälkeen.

 

Uudet maksuautomaatit

Tarjotaksemme vieläkin helpompaa maksamista, olemme uudistaneet maksuautomaattimme jolloin myös pesukortit uudistuvat. Näin maksuautomaatit toimivat.

1. Näytä pesukorttia automaatilla. Sinisen valon muuttuessa vihreäksi on kortti rekisteröity. Valitse pesu kosketusnäytöltä. Aja pesuun.

2. Pankki- tai luottokortilla maksettaessa, syötä kortti automaattiin ja seuraa kosketusnäytön ohjeita.