HelppiUncategorized

TIEDOTTEET JA TARJOUKSET

Pietarsaaren pesula uudistuu

City Car Wash vaihtaa Pietarsaaren pesulan vanhan harjattoman pesukoneen uuteen, nykyaikaiseen harjapesukoneeseen. Pesulinja 1 on remontin takia suljettu 28.8.–5.9.2016. Pietarsaaren uusittu pesulinjasto avataan viikolla 36. Pesulinja 2 on auki 24/7 koneenvaihdon aikana.

 

Harjatonta ja harjallista autonpesua

Pietarsaarelaiset ovat jo vuodelta 2013 saaneet nauttia pehmoharjapesukoneen loistavasta pesutuloksesta. Nyt pesulinjalle 1 asennetaan Pietarsaaren aseman toinen samankaltainen harjapesukone.

Tiedämme että osa meidän asiakkaista suosivat harjapesun sijaan harjatonta pesua. Iloksenne voimmekin kertoa että innovatiivisen pesukoneen ansiosta pesulinjastolla 1 löytyy jatkossakin harjaton pesuohjelma.

City Car Washin suosituimmalla pesuohjelmalla, mullistavan Shinex-ilmavahauksen sisältävällä Täydellisellä kiiltopesulla, voidaan jatkossa kiillottaa autoja molemmilla pesulinjastoilla. Tutkitusti tehokkaan ilmavahauksen salaisuus on 100 % vaha, joka leviää erikoissuuttimien avulla tasaisesti ilman pisaraakaan vettä. Lue lisää: https://citycarwash.fi/uusi-mullistava-ilmavahaus/

Valitsemalla City Car Washin et ajattele ainoastaan autoasi mutta myös luontoa. Kaikki käyttämämme pesuaineet on joutsenmerkittyjä ja ne valmistetaan Suomessa.

 

Lisätietoja:

Mattias Enlund
050 400 6278

 

Pietarsaaren pesulan yhteystiedot:

Itäinen rengastie
68600 PIETARSAARI
Autopesulan päivystäjä: 050 400 6278

Tuoreimmat CCW-uutiset

Päivitämme kotisivuja

Uudet, helppokäyttöiset kotisivut

E-lasku

Tilaa kätevä e-lasku

Seinäjoen pesula uudistuu

Uusi, nykyaikainen harjapesukone

Seuraa meitä facebookissa ja instagramissa