Helppi

TIEDOTTEET JA TARJOUKSET

Autonpesun A ja O

Usein toistuva auton pesu ja vahaus torjuvat uusia tahroja, joten pesettämällä autosi säännöllisesti pääset lopulta vähemmällä. Säännöllisen pesun lisäksi tärkeää on myös oikeanlaisen pesuohjelman valinta. City Car Washin laajasta valikoimasta löydät paikkakunnasta riippuen niin erilaisia harjapesuja kuin harjattomiakin vaihtoehtoja. Osaan pesuista sisältyy myös vahaus ja asemilta löydät myös imurin auton sisätilojen siistimiseen sekä automaatista mukaan ostettavia pesuaineita.

 

Se kuinka usein auton pesu tulee suorittaa riippuu vuodenajasta sekä ajomäärästä. Yleinen suositus kuitenkin on pestä auto kaksi kertaa kuukaudessa, sillä näin pienhiukkasten muodostamaa likaa ei pääse kertymään maalipinnalle. Pesuohjelman valintaan puolestaan vaikuttaa likaisuuden lisäksi se, kauanko edellisestä pesusta sekä vahauksesta on aikaa.

 

Mikäli edellinen autopesu on suoritettu äskettäin ja auto on päässyt vaikkapa kevään kelien yllättäessä kuraantumaan, riittää pintojen puhdistus harjattomassa pesussa. Jos edellisestä pesusta on ehtinyt vierähtää jo pidempään, kannattaa valita tehokkain pesu, vaikka auto ei kuran peitossa olisikaan. Maalipintaan on ajan kuluessa ehtinyt pinttyä kiinni likakerros, joka ei irtoa kevyimmillä pesuohjelmilla. Samalla maalipintaan lisätään vaha, joka likaa hylkimällä helpottaa tulevia pesuja.

 

Kannattaakin muistaa, että säännöllisen pesun myötä auto tulee helpommin puhtaaksi, sillä kun likakerros ei ehdi kiinnittyä maalipintaan saadaan se vähemmällä vaivalla poistettua. Pitämällä auto puhtaana ja vahattuna on autopesussa asiointi jatkossa helpompaa ja edullisempaa.

Tuoreimmat CCW-uutiset

Kokkolan pesula suljettu

26.6.2020 Kokkolan pesula on tilapäisesti suljettu teknisen vian takia. Pesula avataan arviolta 30.6.2020 klo. 16.00 Pahoittelemme häiriötä    

Verkkokauppa poissa käytöstä

2.3.2020 Järjestelmäpäivityksen takia City Car Washin verkkokauppa on tilapäisesti poissa käytöstä. Suosittelemme maksamaan pesu pankkikortilla paikan päällä pesulalla, kaikki pesut -50 % yöllä klo 22-06. Pahoittelemme häiriötä

auton peseminen talvella

Auto kannattaa pestä myös talvella

Talvella autonpesuun liittyy muutamia asioita, jotka täytyy ottaa huomioon.

Seuraa meitä facebookissa ja instagramissa