Helppi

TIEDOTTEET JA TARJOUKSET

Autonpesun A ja O

Usein toistuva auton pesu ja vahaus torjuvat uusia tahroja, joten pesettämällä autosi säännöllisesti pääset lopulta vähemmällä. Säännöllisen pesun lisäksi tärkeää on myös oikeanlaisen pesuohjelman valinta. City Car Washin laajasta valikoimasta löydät paikkakunnasta riippuen niin erilaisia harjapesuja kuin harjattomiakin vaihtoehtoja. Osaan pesuista sisältyy myös vahaus ja asemilta löydät myös imurin auton sisätilojen siistimiseen sekä automaatista mukaan ostettavia pesuaineita.

 

Se kuinka usein auton pesu tulee suorittaa riippuu vuodenajasta sekä ajomäärästä. Yleinen suositus kuitenkin on pestä auto kaksi kertaa kuukaudessa, sillä näin pienhiukkasten muodostamaa likaa ei pääse kertymään maalipinnalle. Pesuohjelman valintaan puolestaan vaikuttaa likaisuuden lisäksi se, kauanko edellisestä pesusta sekä vahauksesta on aikaa.

 

Mikäli edellinen autopesu on suoritettu äskettäin ja auto on päässyt vaikkapa kevään kelien yllättäessä kuraantumaan, riittää pintojen puhdistus harjattomassa pesussa. Jos edellisestä pesusta on ehtinyt vierähtää jo pidempään, kannattaa valita tehokkain pesu, vaikka auto ei kuran peitossa olisikaan. Maalipintaan on ajan kuluessa ehtinyt pinttyä kiinni likakerros, joka ei irtoa kevyimmillä pesuohjelmilla. Samalla maalipintaan lisätään vaha, joka likaa hylkimällä helpottaa tulevia pesuja.

 

Kannattaakin muistaa, että säännöllisen pesun myötä auto tulee helpommin puhtaaksi, sillä kun likakerros ei ehdi kiinnittyä maalipintaan saadaan se vähemmällä vaivalla poistettua. Pitämällä auto puhtaana ja vahattuna on autopesussa asiointi jatkossa helpompaa ja edullisempaa.

Tuoreimmat CCW-uutiset

Uusi pesula Helsinkiin

Avaamme uuden pesulan Helsingin Vuosaareen kesäkuussa 2021. Seuraa ilmoitteluamme!

Jyväskylän pesula suljettu

5.1.2021 Arvoisa asiakas, Olemme toimineet Palokan Prisman p-alueella vuodesta 2008. Valitettavasti liikekumppanimme on päättänyt irtisanoa sopimuksemme, näin ollen jouduimme sulkemaan pesulan joulukuussa 2020. Meitä harmittaa tietysti kovasti, ettei j

Kaikki pesut -50 % klo. 22-06

Pese yöllä, klo. 22-06 välillä kaikki pesut -50 %

Seuraa meitä facebookissa ja instagramissa