Okategoriserad

Information och erbjudanden

Betala medan du köar

Vid City Car Wash biltvättar kan du tvätta bilen snabbt och smidigt genom att betala din tvätt medan du väntar på din tur.

Om den röda lampan vid dörren lyser innebär det att tvättlinjen är upptagen och du måste vänta på din tur. Du kan då köra fram till betalstolpen och betala din tvätt medan du väntar, betala i förväg med tvättkod, kredit-, bank- eller stamkundskort. Då den gröna lampan tänds och dörrarna öppnas är det bara att köra in och njuta av tvätten!

Observera att det för tillfället inte är möjligt att betala i förväg med telefon. Ifall du betalar med telefon måste du vänta tills den gröna lampan bredvid dörren tänds och det är din tur att tvätta innan du ringer till betalnumret.

Senaste nytt från CCW

Nätbutiken ur bruk

2.3.2020 På grund av en systemuppdatering är nätbutiken tillfälligt ur bruk. Vi rekommenderar att betala tvätten på plats vid tvätten med bankkort, alla tvättprogram -50 % på natten kl. 22-06. Vi beklagar störningen.

Biltvätt lönar sig även på vintern

Vägsalt och smuts fastnar mer ordentligt på lackytan under vintern och ju längre det lagras, desto svårare blir det att tvätta loss smutset.

Shinex – en ny, revolutionerande luftvaxning

Bevisligen bäst glans och skydd med Shinex-tryckluftsvaxning, ingår i vår luxtvätt

Följ oss på facebook och instagram