City Car Wash 24h autopesu Kokkola

City Car Wash Kokkola sijaitsee Minimanin P-alueella, joten voit halutessasi pesettää autosi vaivattomasti kauppareissun yhteydessä. Pesula on avoinna 24h.

NOSTIMME AUTOPESUN UUDELLE TASOLLE

Miltä kuulostaa pesuohjelma joka on nopeampi, edullisempi ja parempi kuin edeltäjänsä? Täysin uusi hohtopesu on juuri tätä, pesu sisältää tehokkaimman esipesun ja ainutlaatuisen kiillon ja suojan takaavan ProShield®-pinnoitteen – kaikki tämä tapahtuu 8 minuutissa. Vastaavaa hinta-, nopeus- ja laatusuhdetta ei Suomessa ole!

Osta edullinen pesupaketti verkkokaupasta tai maksa paikan päällä, kaikki pesut -50 % klo. 22-06 kun maksat pesun paikan päällä pesulalla.

Maksuvälineenä toimii pankki- & luottokortti, puhelin (ei vaadi sovellusta, maksetaan soittamalla pesuohjelmakohtaiseen numeroon), kanta-asiakaskortti sekä pesukoodi. Osta pesukoodeja ja tarkista hintoja täältä.

Avoinna 24h

Tehtaankatu 43 (Minimanin P-alue)
67100 Kokkola
Päivystäjä: 050 453 0086

info@citycarwash.fi

Palveluvalikoima

Kokkolassa tarjoamme korkeatasoista pehmoharjapesua sekä yhden harjattoman vaihtoehdon, katso hinnat ja pesuohjelmat täältä.

Auton pesun lisäksi Kokkolan City Car Wash -asemalta saat veloituksetta paperia auton tiiviisteiden kuivaamiseen. Tehokkaalla imurilla auton sisätilojen puhdistus onnistuu kätevästi, 4 minuutin imurointi maksaa 2 € ja maksetaan kätevästi tekstiviestillä.

Seuraa meitä facebookissa ja instagramissa