CITY CAR WASH – SUOMALAISTA AUTONPESUKULTTUURIA UUDISTAMASSA JO VUODESTA 2004

Toimintamme kantava idea on ollut alusta alkaen tarjota autonomistajille huoleton, kätevä ja nopea tapa pestä autonsa silloin kun se heille parhaiten sopii. Kuljettajan ei tarvitsisi enää astua ulos autosta tai jonottaa pesulippua huoltoaseman kassalla. Vuosien mittaan olemme avanneet uusia pesuasemia ja kehittäneet niin pesuohjelmia kuin maksuvaihtoehtojakin entistä asiakaslähtöisemmiksi.

City Car Wash ei ole huoltoasema vaan autopesula. Siksi toimintamme keskipisteessä on vain olennainen: puhtaat ja kiiltävät autot sekä tyytyväiset autonomistajat. Panostamme jatkuvasti entistä parempaan pesukokemukseen investoimalla toimiviin ja moderniin laitteistoon sekä asettamalla tiukat laatuvaatimukset. Myös päivittäinen huolto on olennainen osa onnistunutta pesukokemusta. Tänä päivänä tarjoamme asiakkaillemme korkeataisosta, hellävaraista ja ympäristöystävällistä pehmoharjapesua neljällä paikkakunnalla Suomessa. Jyväskylässä tarjoamme nopeaa ja tehokasta harjatonta pesua.

Vuosien kokemus alalta on opettanut meille miten autonpesu parhaimmillaan voi lisätä auton jälleenmyyntiarvoa ja estää ruosteen syntymistä. Haluamme osaltamme auttaa ihmisiä huolehtimaan autoistaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Pietarsaari, lokakuu 2013

Hans, Kim, Mats ja Frank Mäenpää

Haluatko ostaa pesun?