CITY CAR WASH – SUOMALAISTA AUTONPESUKULTTUURIA UUDISTAMASSA JO VUODESTA 2004

Olemme perheyritys Savonlinnasta, ostimme City Car Wash-autopesulaketjun joulukuussa 2019. Tällä hetkellä toimimme kahdeksalla paikkakunnalla. Tulemme jatkamaan edellisten omistajien viitoittamaa tietä; korkeatasoista, hellävaraista ja ympäristöystävällistä pesulaatua asiakasystävälliseen hintaan.

Panostamme jatkuvasti entistä parempaan pesukokemukseen investoimalla toimiviin ja moderniin laitteistoihin ja kemikaaleihin sekä asettamalla tiukat laatuvaatimukset. Myös ympärivuorokautinen päivystys ja valvonta on olennainen osa onnistunutta pesukokemusta. Huollamme ja korjaamme koneet itse, joten tunnemme laitteiden toiminnan ja vikatilanteissa pystymme neuvomaan asiakasta puhelimitse tai tarvittaessa saamme apua paikan päälle muutamassa minuutissa. Koneiden korjaustarpeeseen pystymme reagoimaan nopeasti.

Vuosien kokemus alalta on opettanut meille miten autonpesu parhaimmillaan voi lisätä auton jälleenmyyntiarvoa ja estää ruosteen syntymistä. Haluamme osaltamme auttaa ihmisiä huolehtimaan autoistaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Kaikilla pesuasemilla on käytössä kemikaalit, joilla saadaan loistava, jopa markkinoiden paras lopputulos, edullisempi hinta ja pesuaika lyhenee, jolloin myös jonotusaika lyhenee.

Savonlinna, maaliskuu 2021

Heli ja Matti Lundenius & Iida Lundenius-Seppänen ja Tomi Seppänen