City Car Wash 24h autopesu Pietarsaari

Täällä se kaikki alkoi. Ensimmäinen City Car Wash autopesu Pietarsaaressa on yhä toiminnassa ja uusituin laittein nyt tehokkaampana ja monipuolisempana kuin koskaan.

City Car Wash Pietarsaari sijaitsee aivan keskustan tuntumassa ja palvelee autoilijoita vuorokauden ympäri. Aja paikalle ja koe nykypäiväinen tehokas ja vaivaton autopesu.

Osta edullinen pesupaketti verkkokaupasta tai maksa paikan päällä, kaikki pesut -50 % klo. 22-06 kun maksat pesun paikan päällä pesulalla.

Maksuvälineenä toimii pankki- & luottokortti, puhelin soittamalla maksunumeroon, kanta-asiakaskortti sekä pesukoodi. Osta pesukoodeja ja tarkista hintoja täältä.

Avoinna 24h

Purotie 13
68600 Pietarsaari
Päivystäjä: 044 719 0091
info@citycarwash.fi

Palveluvalikoima

Pietarsaaressa tarjoamme korkeatasoista pehmoharjapesua kahdella pesulinjalla, sekä harjaton vaihtoehto pesulinjalla 1 (vasen puoli). Katso hinnat ja pesuohjelmat täältä.

Auton pesun lisäksi Pietarsaaren City Car Wash -asemalta saat veloituksetta paperia auton tiivisteiden kuivaamiseen. Tehokkaalla imurilla auton sisätilojen puhdistus onnistuu kätevästi, 4 minuutin imurointi maksaa 2 € ja maksetaan kätevästi tekstiviestillä maksunumeroon.

Seuraa meitä facebookissa ja instagramissa