City Car Wash autopesu Pietarsaari

Täällä se kaikki alkoi. Ensimmäinen City Car Wash autopesu Pietarsaaressa on yhä toiminnassa ja uusituin laittein nyt tehokkaampana ja monipuolisempana kuin koskaan.

City Car Wash Pietarsaari sijaitsee aivan keskustan tuntumassa ja palvelee autoilijoita vuorokauden ympäri. Aja paikalle ja koe nykypäiväinen tehokas ja vaivaton autopesu.

Maksuvälineenä toimii pankki- & luottokortti, puhelin, kanta-asiakaskortti sekä pesukoodi. Muista, että ostamalla pesut paketteina säästät selvää rahaa. Tarkista pesujen hinnat sekä ominaisuudet täältä.

PALVELUVALIKOIMA

Pietarsaaressa tarjoamme korkeatasoista pehmoharjapesua kahdella pesulinjalla, sekä harjaton vaihtoehto pesulinjalla 1. Koe luxpesu, johon sisältyy innovatiivinen sinex-vahaus. Shinex-vahauksella saavutetaan markkinoiden paras kiillon nousu, jopa 60 %. Teho perustuu siihen, että vahaa ei sekoiteta sitä laimentavaan veteen vaan levitetään maalipinnalle paineilman avulla. Tämä ainutlaatuinen vahausmenetelmä löytyy Pietarsaaressa vain City Car Washilla, lue lisää shinex-vahauksesta täältä.

Auton pesun lisäksi Pietarsaaren City Car Wash -asemalta saat veloituksetta paperia auton tiiviisteiden kuivaamiseen. Tehokkaalla imurilla auton sisätilojen puhdistus onnistuu kätevästi, imurointi on täysin ilmainen.

YHTEYSTIEDOT

Itäinen Rengastie (Purotien risteys)
68600 Pietarsaari
Päivystäjä: 0500 330 276
info@citycarwash.fi

Seuraa meitä facebookissa ja instagramissa