Helppi

Pese niin usein kuin haluat 63 € kuukausihintaan!

City Car Wash julkaisee nyt Pietarsaaren asiakkaille kuukausihintaisen autonpesusopimuksen, pese niin usein kuin haluat 63 € kiinteään kuukausihintaan! Alussa kuukausisopimus tarjotaan vain Pietarsaaressa, mutta suunnitelma on tietenkin että kaikki City Car Wash autopesulat liitetään pian.

 

Miten se toimii?
Auto varustetaan tarralla, jonka autopesulan maksuautomaatti rekisteröi. Valitse pesuohjelma maksuautomaatin kosketusnäytöltä ja aja pesuun. Sopimus laskutetaan kerran kuukaudessa, kun olet saanut ensimmäisen paperilaskun voit tilata e-laskun verkkopankkiin. Klikkaa tästä ja lue lisää e-laskusta.

 

Mitä se maksaa?
1 auto/kotitalous: 63 €/kuukausi
2 autoa/kotitalous (kumpikin auto saa oman tarran): 110 €/kuukausi (2 x 55 €/kuukausi/auto)

 

Miten voin liittyä?
Täytä tämä lomake, lomakkeen lopussa täytä kuukausisopimus-kenttä: www.citycarwash.fi/liity. Lomake toimii allekirjoituksena, eli erillistä sopimusta ei tarvitse tehdä. Tietosi lisätään järjestelmään ja olemme sinuun yhteydessä kahden arkipäivän sisällä ja sovitaan ajankohta tarran kiinnittämiselle.
Sopimus ei maksa mitään ennen kuin olet pessyt ensimmäisen kerran!

 

Missä voin lukea ehdot?
Lyhyesti: 12 kuukauden määräaikainen sopimus alkaen ensimmäisestä pesupäivästä, jonka jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana yhden (1) kuukauden irtisanomisajalla.
Kokonaisuudessaan: www.citycarwash.fi/kuukausisopimuksen-ehdot/

 

Mistä voin saada lisätietoa City Car Washin kuukausisopimuksesta?
Ota yhteyttä info@citycarwash.fi tai +358(0)6 4605 7777 niin kerromme lisää!