Helppi

Shinex – uusi mullistava ilmavahaus

Säännöllisen pesun lisäksi auto on muistettava myös vahata 2-4 kertaa vuodessa. Syksyllä ja talvella teillä on suolaa, kosteutta ja likaa. Keväällä ja kesällä hyönteiset ja linnunjätökset rasittavat maalipintaa, ja voimakas auringonvalo aiheuttaa maalipinnan haalistumisen. Hyvin suoritettu vahaus suojaa autoa kaikkina vuodenaikoina. Suojaavan, likaa hylkivän, kalvon ansiosta auon puhtaanapito onnistuu helposti nopeilla ja edullisilla pesuohjelmilla.

 

luxtvatt-bild-bmw

 

Vanhan vahakerroksen kuluminen on helppo kokeilla kämmenellä, jos maalipinta ei tunnu liukkaalta on aika vahata auto. Toinen selvä merkki on se, että vesi ei enää pisaroi maalipinnalla. Vahauksen tarkoituksena on suojata maalipintaa lialta, maantiesuolalta, haalistumiselta ja kiveniskemien yms. aiheuttamalta kulumiselta.

Vahaus tulee tehdä suojassa auringolta ja tietyssä lämpötilassa. Lisäksi onnistuminen riippuu käytetyn vahan määrästä ja laadusta. Parhaan lopputuloksen saa aikaiseksi vahaamalla autonsa käsin, mutta tähän ei suurimmilla osalla autoilijoista ole mahdollisuutta mm. sopivien tilojen, ajan tai osaamisen puutteen vuoksi. Väärin suoritetulla vahauksella voidaan jopa vaurioittaa auton maalipintaa.

 

shinex ilmavahaus

 

Näin ollen voimmekin ylpeinä kertoa City Car Washin valikoimista löytyvästä uudesta mullistavasta Shinex-ilmavahauksesta, joka sisältyy harjalliseen luxpesuun. Voit maksaa pesun paikan päällä pankkikortilla, kanta-asiakaskortilla tai puhelimella (ei vaadi sovellusta, maksetaan soittamalla pesuohjelmakohtaiseen numeroon), tai ostaa pesu verkkokaupasta. Kaikki pesulamme ovat auki 24h.


100 % vahaa

Shinex-Ilmavahauksen teho perustuu 100 prosenttisen, vedellä laimentamattoman vahan käyttöön.

 

shinex suutitimet

 

Perinteisissä autonpesukoneissa vahan pitoisuus on matala ja suuri osa vahasta valuu pois auton pinnasta.
Shinex levitetään maalipinnalle käyttämällä erikoissuuttimia, joiden kärjessä vaha sekoittuu paineilmaan. Näin 100 % vaha hajoaa sumuksi ja leviää tasaisesti ilman vettä. Tämän vuoksi koneellisten autopesuloiden tarjonnasta parhaan kiillon saa aikaan Shinex-ilmavahauksella.

 

Tutkitusti tehokas

VTT:n maaliskuussa 2013 tekemän tutkimuksen mukaan Shinex-ilmavahauksella saavutetaan parhaimmillaan jopa 60 % kiillon nousu. Keskimäärin kiilto parani 30 % – 60 %, tämän voi verrata 5 % – 15 % kiillon nousuun perinteisillä autonpesukoneilla. Merkittävää on myös huomata, että etenkin iäkkäämpien autojen kohdalla maalipinta todella herää eloon. Voidaankin todeta, että mitä vanhempi auto, sitä korkeampi kiillonnousu! Oheisessa kuvassa on vuosimallin 1999 Volvo ennen ja jälkeen ilmavahauksen. Ajokilometrejä tälle yksilölle on kertynyt 358 000.

 

shinex ilmavahaus

 

Shinex-ilmavahaus muodostaa auton maalipinnalle pitkäkestoisen, likaa hylkivän kalvon. Vahattu auto on helppo pitää puhtaana ja näyttää hyvältä.

Shinex-ilmavahaus on saatavilla seuraavilla City Car Wash-asemilla: Oulu, Pietarsaari (molemmat pesulinjat), Kokkola, Seinäjoki (molemmat pesulinjat), Savonlinna (tulossa pian) ja Varkaus (tulossa pian).

Tervetuloa kokemaan mullistavaa luxpesua!