City Car Wash autopesu Oulu

Linnanmaalla Prisman välittömässä läheisyydessä sijaitseva miehittämätön autopesula palvelee ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä, joten auton pesu hoituu niin kauppareissulla, työmatkalla kuin vaikkapa keskellä yötä.

Maksuvälineenä toimii pankki- & luottokortti, puhelin, kanta-asiakaskortti sekä pesukoodi. Muista, että ostamalla pesut paketteina säästät selvää rahaa. Tarkista pesujen hinnat sekä ominaisuudet täältä.

NOSTIMME AUTOPESUN UUDELLE TASOLLE

Miltä kuulostaa pesuohjelma joka on nopeampi, edullisempi ja parempi kuin edeltäjänsä? Täysin uusi hohtopesu on juuri tätä, pesu sisältää tehokkaimman esipesun ja ainutlaatuisen kiillon ja suojan takaavan ProShield®-pinnoitteen – kaikki tämä tapahtuu 8 minuutissa. Vastaavaa hinta-, nopeus- ja laatusuhdetta ei Suomessa ole!

Osta edullinen pesupaketti verkkokaupasta tai maksa paikan päällä, kaikki pesut -50 % klo. 22-06 kun maksat pesun paikan päällä pesulalla.

Auton pesu Oulussa tapahtuu nykyaikaisella pesulinjastolla, josta löytyy kolme tehokasta, mutta maalipinnalle hellää pehmoharjapesua.

Auton pesun lisäksi Oulun City Car Wash -asemalta saat veloituksetta paperia auton tiiviisteiden kuivaamiseen. Tehokkaalla imurilla auton sisätilojen puhdistus onnistuu kätevästi, imurointi on täysin ilmainen.

YHTEYSTIEDOT

Kauppalinnankuja 2
90570 Oulu
Päivystäjä: 050 453 0086
info@citycarwash.fi

Seuraa meitä facebookissa ja instagramissa