City Car Wash 24h biltvätt Jakobstad

Det var här det började. Den första City Car Wash biltvätten i Jakobstad är ännu verksam och nu utrustad med den modernaste och effektivaste utrustningen.

 

Bevisligen bästa vaxningen – endast hos oss

City Car Wash erbjuder som enda biltvätt i Jakobstad shinex-tryckluftsvaxning, vaxningen ingår i luxtvätt. Med shinex uppnås bevisligen (VTT 3/2013) den bästa glansen och det bästa skyddet. Shinex-tryckluftsvaxningens styrka ligger i att vaxet, till skillnad från i traditionella tvättmaskiner, inte späds ut med vatten. Läs mer här.

City Car Wash Jakobstad finns alldeles i centrum och betjänar kunderna dygnet runt. Besök oss och använd en modern, effektiv och smidig biltvätt.

Som betalmedel fungerar bank- & kreditkort, telefon (ingen app krävs, betalning genom att ringa ett tvättprogramspecifikt nummer), stamkundskort samt tvättkod. Köp förmånliga tvättkoder och se priser här.

Öppet 24h

Bäckvägen 13
68600 Jakobstad
Jourhavare: 0500 330 276
info@citycarwash.fi

Tjänstesortiment

I Jakobstad erbjuder vi mjukborsttvätt av hög kvalitet på två linjer, samt ett borstfritt alternativ på tvättlinje 1 (vänstra linjen). Se priser och tvättprogram här.

Vi rekommenderar att du torkar bilens tätningar då du tvättat klart, papper fås utan extra kostnad vid tvätten. Kom ihåg att rengöra också insidan med vår effektiva dammsugare, 4 minuter dammsugning kostar 2 € och betalas smidigt genom att ringa ett betalnummer.

Följ oss på facebook och instagram