CITY CAR WASH – HAR FÖRNYAT FINLÄNDSK BILTVÄTTNINGSKULTUR SEDAN 2004

Vi är ett familjeföretag från Nyslott, vi köpte biltvättkedjan City Car Wash i december 2019.

Vi är för närvarande verksamma på sju platser och fler planeras. Vi fortsätter på den väg som de tidigare ägarna angav; hög kvalitet, skonsam och miljövänlig tvättkvalitet till ett kundvänligt pris. Vi investerar ständigt i en ännu bättre tvättupplevelse genom att investera i funktionell och modern utrustning och kemikalier, samt att sätta strikta kvalitetsstandarder. 24-timmars vakt och övervakning är också en integrerad del av en lyckad tvättupplevelse.

Vi servar och reparerar maskinerna själva så att vi känner till utrustningen och i händelse av fel kan vi ge kunden råd via telefon eller, om det behövs, kan vi få hjälp på plats på några minuter. Vi kan reagera snabbt på behovet av att reparera maskiner.

Års erfarenhet inom branschen har lärt oss hur biltvätt som bäst kan öka återförsäljningsvärdet för en bil och förhindra att rost bildas. För vår del vill vi hjälpa människor att ta hand om sina bilar på bästa möjliga sätt.

Som en nyhet för alla tvättstationer kommer nya kemikalier under våren 2021, vilket ger ett bra, även det bästa resultatet på marknaden, ett billigare pris och en kortare tvättid, vilket också förkortar kötiden.

Nyslott, mars 2021

Heli & Matti Lundenius och Iida Lundenius & Tomi Seppänen

Vill du köpa en tvätt?