Helppi

TIEDOTTEET JA TARJOUKSET

Autoa ei pestä vain ulkonäön vuoksi

Yllättävän moni autonomistaja kuvittelee, että auto pestään vain sen takia, että se näyttäisi paremmalta kuin naapurin auto. Vastapesty on toki edustavan näköinen, mutta ulkonäön kohennuksen lisäksi pesu on tärkeä osa auton maalipinnan kunnossapitoa. Liikenteessä oleva auto likaantuu säästä ja vuodenajasta riippumatta. Myös ulkona säilyttäminen lisää pesun tarvetta.

 

Sadekeleillä roiskuva likainen vesi ja kura sekä keväisin siitepöly aiheuttavat kerroksen, joka on helppo paljaalla silmälläkin havaita. Samoin on laita esimerkiksi joka kesäisten hyönteisosumien ja lintujen ulosteiden kanssa. Auton pinnalle muodostuu kuitenkin jatkuvasti myös likaa, joka saattaa olla esimerkiksi maalipinnan väristä johtuen hankala havaita. Tällaisen ohuen, mutta tiukasti tarttuvan likakerroksen syynä ovat pöly, pakokaasut ja muut ilmansaasteet.

 

Olipa lika sitten selkeästi havaittavissa tai ei, tulisi auton maalipinta puhdistaa säännöllisesti, vahausta unohtamatta. Säännöllisen pesun tarkoituksena on ennen kaikkea estää likakerrosta kiinnittymästä maalipintaan liian lujasti ja ehkäistä näin maalipinnan himmenemistä. Toisaalta myös ruostumista voidaan estää pitämällä auto puhtaana, kuten toisessa kirjoituksessa hieman tarkemmin kerrotaan.

 

Pinttynyt lika nimittäin kuluttaa maalipintaa etenkin keväällä ja kesällä, jolloin aurinko edistää lian vahingollisia vaikutuksia. Puhdas ja vahattu maalipinta ei ole läheskään yhtä altis UV-valon ja ilman epäpuhtauksien aiheuttamille ongelmille.

 

Kiiltävä auto ei myöskään tarkoita vain kiiltävää maalipintaa, vaan lisäksi myös ajovalot ja heijastimet sekä ikkunat ja peilit ovat puhtaat. Turvallisuus lisääntyy kun auto näkyy liikenteessä ja sieltä pystyy helposti havainnoimaan muuta liikennettä.

 

Kun maalipinnasta on huolehdittu on auto helpompi myös myydä eteenpäin. Harva ostaja kun etsii ruosteista, kiiltonsa menettänyttä tai lian ja naarmujen peittämää menopeliä. Säännöllinen pesu ja vahaus siis kannattaa, sillä näin auto säilyttää paremmin sekä arvonsa että kiiltonsa.

 

 

Tuoreimmat CCW-uutiset

Uutta CCW Vuosaaressa

HUOMIO CCW VUOSAARI! NYT ON KOVA UUTUUS! Kuukausipesut; hohtopesu 29.90 €/kk ja peruspesu 24.90 €/kk. Kk-pesut sisältävät 10 kertaa pesuja jakson aikana. Rekisterikilpitunnistus. Osta kuukausipesu verkkokaupastamme www.citycarwash.fi Asemalle ajaessa r

City Car Wash Vuosaari avattu

Rumpujen pärinää…NYT on City Car Wash Vuosaari virallisesti auki! Maksuksi käy pankkikortit maksuautomaatilla. Lämpimästi tervetuloa uuteen autopesulaan ja harjattomiin pesuihin, osoitteeseen Rahtarinkatu 1, 00980 Helsinki! Pesulamme on avoinna 24/7.

Uusi pesula Helsinkiin

Avaamme uuden pesulan Helsingin Vuosaareen elokuussa 2021. Seuraa ilmoitteluamme! Myös Facebookissa @citycarwashvuosaari

Seuraa meitä facebookissa ja instagramissa