Helppi

Uusi mullistava ProShield®-pinnoite

Koe hohtopesun ennennäkemätön hinta-nopeus-laatusuhde!

ProShield®-pinnoite takaa erinomaisen UV- ja likaa hylkivän suojan, sekä uskomattoman kauniin kiillon. Tehoesipesu poistaa lian tehokkaasti riippumatta vuodenajasta – kevät-/kesäkautena hyönteispoistoaine ja syys-/talvikautena suolanpoisto.

Miltä kuulostaa pesuohjelma joka on nopeampi, edullisempi ja parempi kuin edeltäjänsä? Täysin uusi hohtopesu on juuri tätä, pesu sisältää tehokkaimman esipesun ja ainutlaatuisen kiillon ja suojan takaavan ProShield®-pinnoitteen – kaikki tämä tapahtuu 8 minuutissa. Vastaavaa hinta-, nopeus- ja laatusuhdetta ei Suomessa ole!

 

luxtvatt-bild-bmw

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ProShield® muodostaa auton maalipinnalle pitkäkestoisen, likaa hylkivän kalvon. Hohtopesty auto on helppo pitää puhtaana ja näyttää suorastaan loistavalta. ProShield® on saatavilla kaikilla City Car Wash-asemilla: Oulu, Pietarsaari (molemmat pesulinjat), Kokkola, Seinäjoki (molemmat pesulinjat), Savonlinna ja Varkaus.

Osta edullinen pesupaketti verkkokaupasta tai maksa paikan päällä, kaikki pesut -50 % klo. 22-06 kun maksat pesun paikan päällä pesulalla.

Tervetuloa kokemaan mullistavaa hohtopesua!